Cilj: vrhunska
učinkovitost

Cilj zahtevnih vodilnih kuharjev in lastnikov vodilnih kuhinj je enak: ustvariti gladko tekoč ustroj, ki najdonosneje proizvaja najboljše jedi v najboljših razmerah.
V podjetju PROVENT vam pomagamo povečati učinkovitost kuhinje. Prezračevalni sistem je ožilje profesionalne kuhinje, ki povezuje vse elemente opreme in bistveno vpliva na udobje, produktivnost in stroške kuhinje. Vpliva na zadovoljstvo vaših kuharjev, zadovoljstvo gostov, na večino stroškov pri porabi energije … in usodno vpliva na življenjsko dobo vaše restavracije.

Popolna prilagojenost

Vsak naš sistem ali posamezen kos opreme je vedno prilagojen vašim specifičnim zahtevam in meram. Pogovorimo se o njih.

Zgodovina

Podjetje PROVENT je bilo ustanovljeno leta 1997 s ciljem, da trgu ponudimo najvarčnejše naprave in sisteme za prezračevanje in klimatizacijo. Že čez tri leta, na prelomu tisočletja, smo ustvarili prvo generacijo profesionalnih varčnih nap MEDIA. V naslednjih letih je ta zaživela v več kot 400 profesionalnih kuhinjah. Dvajset let razvoja po ustanovitvi smo ustvarili celovit sistem prezračevanja profesionalnih kuhinj. PROVENT prezračevalni sistem je edinstvena kombinacija samodejnega ustvarjanja idealnih razmer za delo in doseganja izjemnih prihrankov pri energiji in vzdrževalnih stroških, ki ji na trgu ni para.

Reference

Naši naročniki so majhne in največje restavracije, majhni družinski hoteli, največji hoteli znanih hotelskih verig, šole, vrtci, domovi za starejše, kuhinje v poslovnih zgradbah in industrijskih objektih.

Ekipa, vredna zaupanja

Anže Ves

Direktor

Janez Lenarčič

Vodja trženja

Florijan Renar

Prokurist

Darko Torkar

Vodja razvoja

Naša obljuba

Vsakemu naročniku, tudi vam, lahko obljubimo enako: Ko iščete najboljše možne razmere za delo v kuhinji in hkrati največje možne prihranke pri stroških obratovanja ob konkurenčni ceni investicije, ne boste nikjer dobili optimalnejše rešitve.