Izbor zahtevnih
glavnih kuharjev
in lastnikov

Glavni kuharji in osebje si želijo najboljše razmere za delo. Lastniki si želijo donosno kuhinjo z najnižjimi stroški. Zahtevni lastniki in glavni kuharji ne delate kompromisov in zahtevate oboje hkrati.
Za vas je ustvarjen KIVENTIS.

Celovit sistem za
donosno kuhinjo

KIVENTIS je kombinacija različnih nap, povezanih s klimatizacijskim sistemom in s samodejnim centralnim vodenjem vseh elementov. To zagotavlja vedno optimalno delovanje, samodejno prilagojeno vašim trenutnim razmeram, pa naj gre za manjšo kuhinjo z eno kuhinjsko napo ali veliko kuhinjo z večjim številom kuhinjskih nap.

Povrnitev
investicije

Z inovativnimi rešitvami, ki povečujejo učinkovitost ob nižjih stroških, je sistem KIVENTIS postal investicija, dosegljiva vsaki profesionalni kuhinji. Ob dostopni investiciji omogoča izjemen prihranek pri stroških za energijo, zato se investicija v opremo lahko povrne v manj kot petih letih.

Enakomerna prezračenost
brez prepiha

KIVENTIS se ponaša z varčnimi kuhinjskimi napami, ki imajo posebno konstrukcijo elementov za enakomerno vpihovanje svežega zraka po vseh stranicah nape, s čimer se doseže najboljša možna prezračenost tako prostora povsem okoli termičnih elementov za kuhanje kot tudi bolj oddaljenega prostora od nape. Hkrati te nape omogočajo tudi dovod svežega klimatiziranega zraka v druge prostore vaše kuhinje, na primer v prostor za pripravo hrane.

Prezračevalni sistem za profesionalne kuhinje - Provent

Patentirana
inovacija sesanja

Večina prezračevalnih sistemov na trgu porabi veliko preveč energije za odvajanje, dovajanje in gretje zraka. Varčne nape sistema KIVENTIS imajo patentirano konstrukcijo sesalnega območja, kar zagotavlja učinkovito odvajanje odpadnega zraka izpod nape z do 30 % manjšo količino zraka. S tem se ustrezno znižajo stroški delovanja ventilatorjev in ogrevanja zraka v času grelne sezone.

Prezračevalni sistem za profesionalne kuhinje - Provent

Samodejno uravnavanje

V vaši kuhinji kdaj deluje le nekaj elementov termične opreme, drugič vsi, včasih pa le pomivalni stroji. KIVENTIS samodejno uravnava temperaturo zraka in moč prezračevanja glede na intenzivnost dela in zunanje klimatske razmere. Stenska nadzorna enota, občutljiva na dotik, vam omogoča nadzor in poljubne prilagoditve parametrov.

Vračanje toplote

Ena od številnih skrivnosti varčnosti sistema KIVENTIS so majhni ploščni prenosniki toplote v varčnih napah, ki hkrati filtrirajo maščobne pare in ogrevajo dovedeni sveži zrak. Prenosniki so tako učinkoviti, da lahko s prenosom toplote iz odpadnega zraka segrejejo zunanji zrak z 0 ̊C na 20 ̊C brez kakršnega koli dodatnega segrevanja.

Izredni prihranki energije

S sistemom KIVENTIS veliko prihranite, saj lahko z njim stroške ogrevanja svežega zraka v času grelne sezone znižate za več kot 80 % in stroške električne energije ventilatorjev za več kot 50 %. Te izjemne rezultate sistem dosega s patentiranim načinom odvajanja zraka, vračanjem toplote odpadnega zraka in nenehnim samodejnim prilagajanjem intenzivnosti prezračevanja uporabi termične opreme.

Odlično
odstranjevanje maščob

KIVENTIS uporablja kuhinjske nape z zelo učinkovito filtracijo maščob. Sistem filtracije posamezne varčne nape je celo tako učinkovit, da očisti tako rekoč 100 % vseh delcev maščob, večjih od sedem mikrometrov (0,007 mm), kar je bolje od večine sistemov na trgu. Odvodni kanali in odvodni ventilator se zamažejo minimalno, kar občutno podaljša časovne termine za njihovo čiščenje.

Enostavno
čiščenje in vzdrževanje

Večina sistemov za varčevanje z energijo na trgu je sestavljenih iz velikega števila kompleksnih enot, ki za redno čiščenje in vzdrževanje zahtevajo ekipe zunanjih specialistov. KIVENTIS je edinstven po tem, da ga sestavljajo enostavne enote, pri katerih lahko pretežni del čiščenja opravi vaše osebje. Vsi filtri in tudi prenosniki toplote so zasnovani tako, da jih operete v običajnem pomivalnem stroju.

Edinstvena
kombinacija

Cilj vseh inovacij sistema KIVENTIS je bil združiti na videz nemogoče: prvič, najboljše možne razmere za največjo produktivnost in zadovoljstvo kuharjev, in drugič, minimalne stroške obratovanja in vzdrževanja za najdonosnejšo kuhinjo. Noben sistem prezračevanja za profesionalne kuhinje tega ne združuje tako, kot to ponuja KIVENTIS.

Tehnologija
Želim predstavitev